nieuws

03-05-2018
Onderzoek Park Medisch Centrum
Onderzoek Park Medisch Centrum

In het onderzoek 'Beste Klinieken' van Elsevier Weekblad is het Park Medisch Centrum als beste naar voren gekomen in de categorie "Gewrichten Heupprothese". Voor de "Knie Kijkoperatie" hebben zij een gedeelde eerste plaats behaald. Het eindoordeel rust op een oordeel over de organisatie en over de uitvoering.

Spomed houdt ook praktijk in het Park Medisch Centrum in Rotterdam. Voor patiënten die hier zijn geopereerd verzorgt Spomed de postoperatieve fysiotherapie.

23-04-2018
Join(t)Forces warming up bij VV Rhoon
Join(t)Forces warming up bij VV Rhoon

Vorige week zijn de trainers van Voetbal Vereniging Rhoon geïnstrueerd bij het geven van de Join(t)Forces warming up, waarbij de kwaliteit van het uitvoeren van de oefeningen uitgelegd wordt.

23-04-2018
Join(t)Forces naar Nieuw-Zeeland
Join(t)Forces naar Nieuw-Zeeland

Orthopedisch chirurg dr. Tomas Patt was voor Join(t)Forces aanwezig bij de ACL study group in Queenstown, Nieuw-Zeeland

Er werd verteld en getoond hoe de Nederlandse aanpak is op knieletsel preventie.

Join(t)Forces is internationaal zeer goed ontvangen.

18-04-2018
Willem Heijboer vertrekt naar Qatar
Willem Heijboer vertrekt naar Qatar

Onze collega Willem Heijboer had op 15 maart zijn (voorlopig) laatste dag als fysiotherapeut bij Spomed. Hij is voor een 3-jarig promotieonderzoek vertrokken naar het sportorthopedisch ziekenhuis Aspetar in Qatar waar hij onderzoek gaat doen naar chronische liesblessures bij voetballers. Wij zijn Willem dankbaar voor zijn tijd bij Spomed en wensen hem veel succes in Qatar!

01-12-2017
Effectiviteitsaudit HCA behaald
Effectiviteitsaudit HCA behaald

Spomed heeft op 29 november de nieuwe effectiviteitsaudit van Health Care Auditing (HCA) behaald. Hierdoor dragen wij nog steeds de status als Plus praktijk!


26-10-2017
Spomed in het Park Medisch Centrum
Spomed in het Park Medisch Centrum

Wanneer je in het Park Medisch centrum een orthopedische of neurochirurgische ingreep ondergaat, zie je aansluitend één van de fysiotherapeuten van Spomed voor postoperatieve fysiotherapie. In een blog van het Park Medisch Centrum wordt een korte introductie geven over onze praktijk. U kunt de blog hier lezen. 

04-10-2017
HCA effectiviteitsscan wederom behaald
HCA effectiviteitsscan wederom behaald

Spomed is een Pluspraktijk. De titel Pluspraktijk wordt niet zomaar verleend: een onafhankelijk auditbureau (Health Care Auditing) toetst periodiek of aan alle voorwaarden wordt voldaan. Op woensdag 4 oktober heeft Spomed de 2e effectiviteitsscan wederom met een positieve beoordeling afgerond!

 

 

18-09-2017
Join(t)Forces op hockey.nl
Join(t)Forces op hockey.nl

Hockeyclub Craeyenhout is onder aanvoering van fysiotherapiepraktijk Fysioplein gestart met Join(t)Forces. Een leuk artikel over deze samenwerking is hier terug te lezen. 

16-09-2017
Cursus Preventie Knieletsel 3 oktober
Cursus Preventie Knieletsel 3 oktober

Dinsdagmiddag 3 oktober 2017 is er weer een nieuwe cursus Preventie Knieletsel bij Spomed vanaf 13.30 uur. Ben of ken jij een (sport)fysiotherapeut, trainer of leraar/student lichamelijk opvoeding met interesse in het voorkomen van knieblessures?
Schrijf je dan snel in via deze link.

13-04-2017
Aftermovie Join(t)Forces gebruikersbijeenkomst